DIGITALNA ŠTAMPA

Digitalna mašina na kojoj štampamo reklamni materijal obezbeđuje visoki kvalitet otiska.

Ultra HD rezolucija učiniće da i najsitniji detalji budu vidljivi na papiru kao i realizaciju najzahtevnijih priprema što se dizajna tiče. Mogućnost štampe na svim vrstama papira gramature od 52 g do 350 g, kao i obostrani duplex najdebljih papira.

Naša digitalna mašina je pogodna za tiraže koji zahtevaju što hitniju izradu:

Vizit karte, flajeri, posteri, brošure, katalozi, memorandumi, diplome,
Sertifikati, pozivnice, zubarski kartoni, razglednice, koverte, cene…
Nalepnice, muflon (samolepljivi), PVC
Fascikle, 350g papir sa nalepljenim džepom
Plastificirane kese
Knjige (tvrdi ili meki povez), dorada

DIGITALNA ŠTAMPA NA PAPIRU

Digitalna štampa podrazumeva direktnu povezanost računara u kojem se obavlja digitalna priprema i štamparske mašine i obuhvata dve podkategorije. Prva je statička digitalna štampa (computer to press), a druga je je dinamička digitalna štampa (computer to print). Prvi tip štampe praktično predstavlja klasičnu ravnu ofset štampu na mašinama kod kojih je osvetljivač za formu ctplate, postavljen na cilindru forme tako da se forma osvetljava i razvija na samoj štamparskoj mašini. Dalji tok štampe je isti kao i kod ofset štampe.

DIGITALNA ŠTAMPA NA FOLIJI


Svoju primenu nalazi najviše u brendiranju velikih površina kao što su izlozi i vozila i štampi ravnih i punih stikera. Može se aplicirati na folijama do 3.2 metara s mogućnošću spajanja više folija radi dobijanja većih površina.

DIGITALNA ŠTAMPA NA PREDMETIMA


Za fine manje količine. Primenljiva je na ravnim i blago zakrivljenim predmetima i pruža fotorealističan kvalitet štampe. Cenovno je isplativa na manjim količinama.

TOP